NOVO, edukacija za inženjere – QGIS, modeliranje, daljinska detekcija…

usg_horizons

Postovane Kolege,

Da li ste davno zavrsili fakultet i vidite da se na trzistu pojavljuju novi software-i koji su zahtevni da se nauce ili nemate ko da vam ih pokaze?Da li ste nedavno zavrsili fakultet i vidite da na internetu postoje programi koji bi ste zeleli da naucite a koje niste ucili na fakultetu?

RESENJE POSTOJI !!! Podrzani od kanadske kompanije Waterloo Hydrogeologic spremili smo za vas sledece kurseve:

1) QGIS – besplatna zamena za ArcGis, trenutno obucavamo americke inzenjere za rad sa ovim vrhunskim programom. Program koji osvaja svet (besplatan)!

2) Visual MODFLOW Flex, Aquifer Test Pro, AquaChem, HydroGeoAnalyst – ko se bavi podzemnim vodama verovatno je cuo za MODFLOW a i za Waterloo Hydrogeologic, kanadsku kompaniju koja proizvodi software od 1995te godine.

3) Sateliti u geologiji, poljoprivredi i sumarstvu imaju veliku primenu. LANDSAT 8, Sentinel 2A i Aster su samo neki sateliti koji su dostupni besplatno. Naucite da ih koristite sa QGIS besplatnim softwerom

4) 3D Geomodeller je vrhunski program za pravljenje konceptualnog modela u hidrogeologiji, geologiji i rudarstvu. Prosle godine Helen Gibson iz kompanije koja pravi software je bila u Beogradu i zajedno sa nasim timom uspesno obucila postdiplomce radu na programu

Nisam vas ubedio? Svaki program moze da se preko nas dobije na 1 mesec besplatnog koriscenja a naravno dostupan je i za kurseve besplatno.

Nazovite nas za dodatne informacije o kursevima (vreme odrzavanja, trajanje, cena) i zakazite sastanak sa nasim timom u Beogradu. Ako Vam je problem da dodjete u Beograd mozemo da uspostavimo video konferenciju preko Skype.