Mogućnosti dodatnog obrazovanja za inženjere hidrogeologije, geologije, zaštite životne sredine, građevine, geologije, poljoprivrede, šumarstva, biologije


Preko 20 godina GeoNauka  – Centar za primenjena naučna istraživanja održava kurseve za inženjere tehničke orijentacije, prvo u hidrogeologiji i matematičkom modeliranju podzemnih voda a u zadnjih nekoliko godina  i za daljinsku detekciju, GIS i zaštitu životne sredine. Mi se fokusiramo na realnu primenu stečenih znanja u praksi i inovativna rešenja za privredu. Od zaštite vodnih resursa, remedijacije podzemenih voda do optimizacije industrijskog vodosnabdevanja, naši instruktori obezbedjuju “know how” (praktična znanja) koje su stekli konstantnim usavršavanjem kao i na izazovnim projektima širom sveta.

I mi učimo, naš vodeći inženjer, Dr Dragan Kaluđerović je trenutno na praksi na The Johns Hopkins Univeristy gde usavršava Environmental Biotechnology. The Johns Hopkins University je osnovan 1876te godine i do danas je dao 36 nosica Nobelove nagrade!

Da bi ste stekli utisak kako idu online predavanja mozete da pogledate moj YouTube kanal koji ima oko 50 video snimaka koja su deo predavanja. Klikni ovde za YouTube kanal.

Kroz direktan rad i demonstraciju, naši polaznici uče kako da primenjuju fundamentalne principe koji su potrebni u današnjoj inženjerskoj praksi. Pridružite nam se.

Online kursevi

ON LINE kursevi u trajnju od 3 sata do 3 dana GoToMeeting, Skype i druge savremene interaktivne metode komunikacije preko Interneta.

Preuzmi detaljan plan online kurseva u PDF formatu

On-Site kursevi

Kursevi u vašoj firmi i po vašim zahtevima Trajanje i održavanje kursa je fleksibilno (1-4 dana, mesečno) Mi obezbeđujemo sve materijale i software za vreme trajanje kursa

Pogledaj više