Energy-003

Vodosnabdevanje

Precizan proračun kapaciteta izvorišta. Regeneracija bunara. Simulacija izmene površinske i podzemne vode. Veštacko prihranjivanje izdani. Određivanje zona sanitarne zaštite

POGLEDAJ VIŠE
vodosnabdevanje

Remedijacija

Aerobna i anaerobna bioremedijacija podzemnih voda i zemljišta. Projekti sa injektiranjem emulsifikovanog biljnog ulja. Remedijacija podzemnih voda "Pumpaj i Tretiraj" metodom.

POGLEDAJ VIŠE
1 200610

Voda za industrijske potrebe

Projektovanje šema odvodnjavanja površinskih i podzemnih rudnika. Izvođenje projekata Uticaja na životnu sredinu. Uticaj deponija na životnu sredinu. Stohasticke simulacije, Monte Carlo metode.

POGLEDAJ VIŠE
plot_surface

Matematičko modeliranje

For over 17 years, Advanced Groundwater Technologies (AGWT) has supported other engineering consulting firms and government agencies with their groundwater modeling projects.

POGLEDAJ VIŠE
1446821531201

Rudnici i podzemna voda

GeoNauka - Centar za primenjena naučna istraživanja pruža konsalting usluge. Specijalizovani smo na projekte vodosnabdevanja i remedijacije.

POGLEDAJ VIŠE
geyers

Geotermalna energija

Bez obzira na na klimatske uslove u kojima živite, temperatura varira tokom cele godine. Za neke klimate to znači vrela leta koja se hlade na ledene zime.

POGLEDAJ VIŠE
El_Paso_Recharge

Vestacko prehranjivanje izdani

Društva širom sveta se suočavaju sa izvanrednim izazovima balansiranja raspoloživih rezervi vodosnabdevanja i promene strukture stanovništva, prekoračenjem izdani i vodotoka, i klimatskim otopljavanjem.

POGLEDAJ VIŠE
Mattamuskeet_West

Istraživanje i upravljanje jezerima

Phoslock je proizvod osmišljen za uklanjanje fosfata iz vode. Njegova aktivna komponenta je lantan koji reaguje sa fosfatima stvarajući nerastvorljivo i biološki inertno jedinjenje.

POGLEDAJ VIŠE